HTML

Mentett görik

Ebben a blogban mentett vadászgörények történeteit olvashatod, akiknek a sorsa bármely okból nyilvánosságot kíván. Ez az ok lehet a körülményeik, betegségeik, szenvedéseik miatt. Szeretném ha tanulságképp szolgálna mindazoknak akik bármilyen állatot szeretnének vásárolni, hogy mennyire fontos az előzetes felkészülés, ha nem szeretnénk, hogy egy-egy görci, az itt leírtakhoz hasonlóan szenvedéseket éljen át.

Friss topikok

  • TDede: @Néma katalin (katibogar): (2014.04.22. 22:16) Teper
  • nory: Sziasztok (2007.09.30. 18:07) Teper nyaral... :)
  • mrs_center: Szia Évi! Nagyon örülök, hogy minden jól alakul nálatok, a fotók nagyon jók, látom Tepike kezd eg... (2007.08.01. 00:13) Teper szívrohamot okoz.....
  • lakatos timus: Szia Évi És Teper!Örülök,hogy ilyen jól alakulnak a dolgok Teperrel,és hogy végül jól végződött a ... (2007.07.30. 20:21) Fejlemények
  • Szuszika: Drukkolunk, drukkolunk, drukkolunk!!! :) Nózipuszi Teperkének! (2007.07.20. 18:21) Ma...

Linkblog

Teper első "nyugis" napja

2007.07.04. 22:27 Évi blogja

Teper a mai napot gyakorlatilag végigaludta. Persze ebben szerepe volt a nyugtatónak is. De remélem, így azért rendbe jön majd a lába, és nem kell újra felnyitni. Persze azért nem hazudtolja meg önmagát a kislány. Ahogy befejezi az evést, máris teperne… nemhiába kapta a nevét. A holnap eléggé zűrös lesz, mert nem tudok Vele lenni egész nap.

Másik két mentett görit kell vinnem, ivartalaníttatni.

Az egyik Durga a vadas kislány. Hihetetlenül szelíd, barátságos, makogós. Éppen egy éves. Tőle költözés miatt váltak meg. Az ő lábával is van valami gond, ezt holnap megnézetem, ha már úgy is altatni kell.  Pár nappal azelőtt, hogy elhozták ráborult egy könyvespolc. Elvitték ugyan orvoshoz, hogy a hátsó lábára sántít, de a doki azt mondta, hogy csak megütötte, és rendbe jön. Ehhez képest a hátsó pracliját az óta sem használja. A tappancsa eléggé természetellenes szögben áll kifelé. Csak remélni merem, hogy nincs törése.

A másik kicsi lány pedig Phenetra. Róla olvashattatok a www.ferret.hu oldalon az „Újabb rossz választás, újabb szenvedő göri” című cikkben.

Jelentem a kislány célegyenesben van! J Műtét és varratszedés után, beköltözik új otthonába, immár Leila néven! J Régi görisek fogadják örökbe és a jövőben boldog ketrecmentes göriéletet fog élni. Sok-sok sétával és kirándulással. J  Gazdi és göri pillanatok alatt szerelembe estek egymással. És ami a legfontosabb. Az új IGAZI gazdi ma felhívott, hogy szeretne ott lenni Leila műtétje alatt. Azt hiszem ez mindent elárul….

Hihetetlen örömet jelent számomra amikor egy göri aki sokat szenvedett és nálam rendbe jött, összeszedte magát fizikálisan és mentálisan is, ilyen új otthont talál általunk. Köszönet mindenkinek aki mentett göriknek biztosít, biztosított új szerető családot és otthont.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gorke.blog.hu/api/trackback/id/tr10111870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szuszi 2007.07.06. 13:59:16

:( kérünk szépen valami rövid infót... Hogy vagytok?

Moni ( na meg Zeno:) 2007.07.07. 12:42:52

hajra Teperke, bird meg kicsit ki:)..mivel szedaljatok egyebkent, hogy en akarjon folyton odebbteperni?

Évi 2007.07.07. 16:50:40

Sedalint kap, naponta 1x kb mákszemnyit.

Krisz 2007.07.12. 16:31:24

Leila, immáron Rubina (ezt meg tudom jegyezni! :) )
Olyan szemei vannak, mint két gyönyörűséges rubin! A múltkori blama óta már ivartalanítva van a pici lány. Négy nap ketrec nélküli élet után be kellett kecóznom a műtét után. Nem is érti szegény! Nem csuklottál, biztos emlegetett! :)Jelentem a baba jól van, most sokat pihizik. Ki akartam engedni, de az első útja Virág alvókája volt, jól összeugrottak, én meg vihettem mindent mosni! :)
süti beállítások módosítása