HTML

Mentett görik

Ebben a blogban mentett vadászgörények történeteit olvashatod, akiknek a sorsa bármely okból nyilvánosságot kíván. Ez az ok lehet a körülményeik, betegségeik, szenvedéseik miatt. Szeretném ha tanulságképp szolgálna mindazoknak akik bármilyen állatot szeretnének vásárolni, hogy mennyire fontos az előzetes felkészülés, ha nem szeretnénk, hogy egy-egy görci, az itt leírtakhoz hasonlóan szenvedéseket éljen át.

Friss topikok

  • TDede: @Néma katalin (katibogar): (2014.04.22. 22:16) Teper
  • nory: Sziasztok (2007.09.30. 18:07) Teper nyaral... :)
  • mrs_center: Szia Évi! Nagyon örülök, hogy minden jól alakul nálatok, a fotók nagyon jók, látom Tepike kezd eg... (2007.08.01. 00:13) Teper szívrohamot okoz.....
  • lakatos timus: Szia Évi És Teper!Örülök,hogy ilyen jól alakulnak a dolgok Teperrel,és hogy végül jól végződött a ... (2007.07.30. 20:21) Fejlemények
  • Szuszika: Drukkolunk, drukkolunk, drukkolunk!!! :) Nózipuszi Teperkének! (2007.07.20. 18:21) Ma...

Linkblog

Köszönetnyilvánítás!

2007.11.29. 10:52 Évi blogja

Rengeteg elmaradást kell pótolnunk! Nagyon régen nem írtam már a blog-ba semmit. Teper nagyon jól van szépen gyógyul a lába. Túl van az összes (4) műtéten, megtörtént az ivartalanítása is. Minden kezelés és műtét teljesen zökkenőmentesen zajlott! Nem tudok elég köszönetet mondani Dr. Gráf Miklósnak és a rendelő dolgozói csapatának! Örök hála nekik!
 
Ugyancsak köszönet MINDENKINEK aki segítette az ügyet, hogy Teper élete ismét szép és egészséges legyen! Az eddigi költségek (műtétek, vizsgálatok, utókezelések, oltások, gyógyszeres ellátás) összesen elérték a 130.000 (!!!) forintot! Ezt nem tudtuk volna finanszírozni Nélkületek! KÖSZÖNJÜK!!!!
 
Teper & Évi

A képen:
Dr. Gráf Miklós és Teper :)
 

Szólj hozzá!

Címkék: állat vadászgörény görény háziállat állatorvos göri teper görény mentés társállat

A bejegyzés trackback címe:

https://gorke.blog.hu/api/trackback/id/tr91246426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása